Bokningsvillkor Dansveckan 2022

Till 2021 inför vi vissa tillägg och förändringar avseende våra bokningsvillkor.

  1. Den person som står för bokningen är den som måste checka in i hyrt boende, kontroll sker genom följande: Campingkort eller camping-id samt fotolegitimation gäller för campingtomter. Endast fotolegitimation gäller för stugor.
  2. Vi kommer inte längre ta emot gruppbokningar i ett namn. Alla bokningar görs personligen av gästen som ska bo på platsen. Det finns fortfarande möjlighet att reservera ett antal tomter som sedan bokas direkt till respektive gäst.
  3. Andrahandsuthyrning är förbjudet. Om andrahandsuthyrning uppdagas går man miste om sin ombokningsrätt och kan debiteras extra camping-, respektive stughyra utöver normal dygnshyra.
  4. Det får endast bo så många personer i hyrt stugboende som det finns angivet sängplatser för, 4 personer i en 4-bäddsstuga, 6 personer i en 6-bäddsstuga osv.
  5. På en campingtomt får endast 4 vuxna eller 1 familj bo. Boende utöver tillåtet antal skall checka in som extra person och erlägga hyra för detta.
  6. Parkeringstillstånd med bilens registreringsnummer kommer att ges ut till den bil som står registrerad på bokningen.

Dansveckan infaller vecka 27 varje år, 2022 innebär det lördag 2/7 – lördag 9/7. Många väljer dock att komma redan på fredagen.

Välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor gällande bokningsvillkoren!

Med vänlig hälsning
Lundegård Camping & Stugby