Jobba hos oss - Lundegård Camping

Jobba hos oss

Vi söker nu personal till sommaren 2024!

Nu är det inte långt kvar till sommaren och vi är i full färd med att tillsätta personal för perioden midsommar till augusti.

Vi söker personal till följande tjänster:

Receptionist
Som receptionist är du vårt ansikte utåt. Det innebär att du behöver vara påläst och alltid bemöta gästerna med ett leende på läpparna. Dina främsta arbetsuppgifter är att välkomna våra gäster, in/utcheckning, svara på frågor om campingen och turistmål i närområdet samt bokning via telefon och mail. I receptionen arbetar 1-4 personer per pass, därför måste du trivas både med självständigt arbete och ha god samarbetsförmåga. Arbetet är förlagt till dag- och kvällstid både vardagar och helger.​ Vi kan i mån av plats erbjuda personalboende.

Vaktmästare
Vi söker dig som är händig och gillar att vara i rörelse. Du trivs med varierande uppgifter, är självgående och är van vid att ta egna initiativ. Du har ett öga för vad som behöver göras och hugger i där det behövs. Som vaktmästare hos oss är du vår allt-i-allo. Dina arbetsuppgifter består bland annat av fastighetsskötsel, gräsklippning, snickeri, lokalvård med städning och att hjälpa våra gäster med diverse praktiska problem i våra stugor och på campingområdet. Det är ett omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik. ​Tidigare erfarenhet eller utbildning inom fastighetsskötsel, snickeri, vaktmästeri eller lokalvård samt maskinvana är meriterande. Krav är att du ska ha B-körkort.
Tjänsten avser sommarsäsongen hos oss 1 maj till 1 oktober med möjlighet till tillsvidareanställning.

Intresserad? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till info@lundegard.se