Bokningsvillkor Dansveckan 2021 - Lundegård

Bokningsvillkor Dansveckan 2024

Gällande bokning av Dansveckan tillkommer vissa tillägg och förändringar avseende våra bokningsvillkor.

  1. Den person som står för bokningen är den som måste checka in i hyrt boende, kontroll sker genom följande: Campingkort eller camping-id samt fotolegitimation gäller för campingtomter. Endast fotolegitimation gäller för stugor. 
  2. Vi kommer inte längre ta emot gruppbokningar i ett namn. Alla bokningar görs personligen av gästen som ska bo på platsen. Det finns fortfarande möjlighet att reservera ett antal tomter som sedan bokas direkt till respektive gäst. 
  3. Vid nedkortning av bokning tas en ombokningsavgift på 150 kr. Nedkortning kan ej göras efter att förfallodatumet för slutlikviden har passerat. 
  4. Andrahandsuthyrning är förbjudet. Om andrahandsuthyrning uppdagas går man miste om sin ombokningsrätt och kan debiteras extra camping-, respektive stughyra utöver normal dygnshyra. 
  5. Det får endast bo så många personer i hyrt stugboende som det finns angivet sängplatser för, 4 personer i en 4-bäddsstuga, 6 personer i en 6-bäddsstuga osv. 
  6. På en campingtomt får endast 4 vuxna eller 1 familj bo. Boende utöver tillåtet antal skall checka in som extra person och erlägga hyra för detta. 
  7. Parkeringstillstånd med bilens registreringsnummer kommer att ges ut vid incheckning. Parkeringstillstånd ges endast ut till en bil per plats/stuga. 

Dansveckan infaller vecka 27 varje år, 2024 innebär det lördag 29/6 – lördag 6/7. Många väljer dock att komma redan på fredagen. 

Välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor gällande bokningsvillkoren! 

Med vänlig hälsning
Lundegård Camping & Stugby