Dansvecka 2021

Nu har beslutet kommit att vi med sorgset hjärta måste ställa in även Dansveckan 2021. Vi sätter din och andras hälsa och välmående i första hand💕 

Vi kommer ha samma ombokning och avbokningsregler som 2020. Dvs att vi erbjuder fri ombokning till 2022. Eller återbetalning av erlagd hyra.

Följande alternativ gäller:

  1. Ombokning: Bokning + redan erlagd hyra flyttas till nästa år 2022. Samma faktura gäller men med slutbetalning den 30/4 2022, OM ni endast har erlagt anmälningsavgiften.
  2. Återbetalning: Bokning avbokas och vi återbetalar tillbaka betald hyra utom 350kr i administrativa avgifter. Er förtur på plats/stuga gäller därmed inte till 2022. Avbokning skall  meddelas till oss skriftligen via mail.

Det kommer inte vara någon ny ombokningsformulär eller kölista till stugor eller campingtomter för 2022.

Kontakta oss innan den 30/4 om ni vill omboka till 2022 eller önskar att komma och campa hos oss i år 2021 via mail. Vid avbokning behöver vi veta vilken bank, clear+kontonummer ni har också via mail info@lundegard.se.

Dansveckan på Lundegård är sommarens stora dansfest.

Logdansen på Lundegård har en anrik historia. Det var i mitten av 60-talet som grunden för Lundegård och dess logdans lades. Under 70-talet dansades det oavbrutet under hela sommaren och campingen växte så det knakade. Idag är Dansveckan i juli (v.27) en av Sveriges mest välbesökta dansevenemang med 1-2 dansband per kväll. Sportflaska och ett par bra dansskor är det som gäller!

WEEKLY BAND: 

EVENING ENTRY: 

Till dig som löser ett veckoband ger vi 50% rabatt på pool, golf entré.

Försäljning av veckobanden: sker som vanligt under Fredag och Lördag fram till kl: 19.30, vid campingens reception.

Vanliga entrébiljetter kan inte köpas på förhand. Betalning sker med kort, kontant eller swish i entrékassan.

Barn under 15 år gratis, obs. endast i sällskap av målsman.
Kaffe, fika och ölservering på området.

På Facebook: /ölandsveckan

På twitter: @dansveckan

För att göra veckan ännu lite smidigare och härligare så kommer här lite tips!

– Alla campinggäster (ej stugor) måste ha ett aktuellt campingkort vid incheckning, se till att du redan har ett nytt eller uppdaterat kort när du checkar in! Du köper ditt kort på www.lundegard.se/camping. Genom att komma förberedd minskar vi köerna vid incheckningen.

– Veckobanden finns som vanligt till försäljning utanför receptionen fredag och lördag.

-Gå med ölandsveckan på facebook där kommer information som gäller det mesta

Bra att veta

Q
Viktiga datum

A

Dansveckan infaller vecka 27 varje år, 2022 innebär det 2/7 – 9/7. De flesta väljer dock att komma redan på fredagen. Betalning av boendet sker 31 januari (25%) och 30 april (75%).

Q
Mina barn skall följa med på dansveckan, kan de komma in på Logen?

A

Ja, vi släpper in barn under 15 år, dock endast i målsmans sällskap, utan avgift. Från 15 år och uppåt gäller normal entréavgift.

Q
Var finns information om allt som händer dagtid på dansveckan?

A

Ofta är det återkommande spex som några engagerade personer har hand om, men dessa arrangemang är inte något som vi på Lundegård Camping arrangerar eller har ansvar för. Vi brukar få in ett ”veckoschema” över händelser någon vecka innan danserna startar. Kontakta ’Ölandsveckan’ på facebook om du vill ha mer information eller önskar att arrangera något roligt.

Q
Vad kan ni rekommendera för annat stugboende?

A

Det finns några campingar i Köpingsvik (3 km) som har stugor, bl.a. Klinta och Gröndals camping. Fler alternativ och privata stugor hittar ni på camping-oland.com och oland.se

Q
Jag har ingen husvagn, kan man hyra en hos er?

A

Vi har inga husvagnar för uthyrning på campingen.

Q
Tips på uthyrare av husvagnar?

A

Vi är endast förmedlare av dessa kontakter…
Happy Cars på norra Öland, tel:073-7816897